Hallo,

ik ben Yvette en ik schrijf.

Freelance journalist

Artikelen over reizen, gezondheid, lifestyle en spiritualiteit zijn me op het lijf geschreven, maar er is eigenlijk geen onderwerp waar ik níet in wil duiken. Dus vertel me wat ik voor je kan betekenen!

Copywriter

Scherp geschreven branded content, corporate interviews, nieuwsbrieven of creatieve teksten… Wat je ook nodig hebt: ik schrijf het vloeiend als water en lever bliksemsnel.

Eindredacteur

Ik werk als eindredacteur voor verschillende uitgeverijen, tijdschriften & kranten. Wanneer ik mijn magie loslaat op een tekst, ben je verzekerd van een helder, toegankelijk en taaltechnisch correct verhaal. 

 

Reisjournalist

Ik heb de halve wereld bezocht en daarbij koffers vol verhalen, foto’s en hotspots verzameld. Op zoek naar enerverende, enthousiast geschreven reiscontent? Dan ben je bij deze reisencyclopedie aan het juiste adres.

Ghostwriter

Spoken er fantastische ideeën door je hoofd, maar weet je niet hoe je ze op papier moet krijgen? Laat mij het werk voor je doen! Ik heb veel ervaring in het ghostwriten van boeken, artikelen, columns en (motivatie)brieven. 

Schrijfcoach

Schrijfbegeleiding nodig?
Of wil je dat iemand kritisch met je meekijkt naar je teksten, en tips geeft hoe je die kunt verbeteren? Ik coach je graag met zachte hand!

Meer weten? Vraag maar raak!